Verschillende feiten over SMTP-server

Een server SMTP dient als een machine om het bezorgproces van uitgaande e-mail te regelen. Elke keer dat u een e-mail verzendt, zal de SMTP-server het bericht verzamelen en uw e-mail doorsturen naar de juiste ontvangers. Er zijn enkele verschillen tussen gratis e-mailservers zoals Gmail en professionele e-mailservers. Het grote verschil zit in de aflever capaciteit. U kunt de standaard e-mailprovider niet gebruiken om een ​​groot aantal e-mails te verzenden. U kunt dus geen marketing-e-mails of nieuwsbrieven aan de klanten bezorgen. De gratis e-mailserver beperkt het aantal e-mails dat u per dag kunt verzenden. Om er zeker van te zijn dat alle bedrijfsprocessen goed verlopen, moet u een professionele SMTP-e-mailserver selecteren.

Het gebruik van SMTP Relay om e-mailmarketing te verzenden

Sommige marketeers gebruiken een zakelijk e-mailadres wanneer ze met klanten communiceren. Wanneer het bedrijf echter groter wordt, moet u elke dag een groot aantal e-mails verzenden. De algemene e-mailprovider beperkt echter het aantal e-mails dat u per dag kunt verzenden. Daarom hebt u een SMTP server-relayservice nodig. Met deze e-mailservice kunt u tonnen e-mails verzenden. U kunt de SMTP-relay dus gebruiken om uw marketing resultaat een boost te geven, aangezien u duizenden e-mails per dag naar uw klanten kunt sturen.

De voordelen van SMTP-relais:

Met behulp van een SMTP-server kunt u op een dag een groot aantal e-mails naar de klanten sturen. In tegenstelling tot de reguliere e-mailservice, kunt u met SMTP-relay veel e-mails verzenden zonder als spam te worden beschouwd. Daarnaast zorgt deze server er ook voor dat al je e-mails bij de klanten worden afgeleverd. Wanneer uw e-mail de SMTP-server van de klant bereikt, wordt deze onmiddellijk doorgestuurd naar de inbox van de klant. Het is omdat de e-mail die u verzendt is geverifieerd. De SMTP-server van de cliënt kan detecteren dat de e-mail is verzonden door een vertrouwde bron. Wil je het wat simpeler houden, dan kan je ook gemakkelijk zelf Office kopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *