Is WordPress geschikt voor zakelijk gebruik?

Veel mensen vragen zich af of WordPress geschikt is voor een zakelijke Website. Omdat WordPress een gratis tool is word er al snel gedacht dat het niet geschikt is voor een zakelijke site, maar niks is minder waar. Of WordPress geschikt is voor een zakelijke website is zeer afhankelijk van het gebruik en vereiste functies. Lees snel verder.

Waarom WordPress wél geschikt is

We beginnen met de redenen waarom een WordPress website juist wel geschikt is voor zakelijk gebruik. Een website die gemaakt is met WordPress is volledig aan te passen naar de eisen van de beheerder. Op die manier kan je de site precies zo inrichten hoe jij dat wilt, of dit nou heel formeel of informeel is.
Daarnaast zijn er overal wel lokale website bouwers te vinden die met WordPress werken. Als je bijvoorbeeld een website wilt laten maken in Utrecht dan kan je bij WP Brothers terecht. Zij maken een professionele zakelijke website die perfect geschikt is voor de meeste doeleinden.

Waarom WordPress soms niet geschikt is

Hoewel je een WordPress website zo zakelijk kan maken als je wilt, is het voor grote bedrijven soms gewoon geen optie. Grote bedrijven hebben vaak een compleet eigen software systeem waar ze in werken, en functies op de website moeten hier ook mee kunnen omgaan. Er kunnen natuurlijk nieuwe plugins geschreven worden, maar dat kost ook weer extra tijd en geld. 

WordPress voor niet zakelijk gebruik

Als je als particulier een website wilt dan is WordPress vrijwel altijd de beste keuze. Voor het schrijven van blogs, recensies, tutorials of andere content is WordPress de beste tool voor beginners. Het is makkelijk op te zetten en te beheren. Als je het toch liever door een ander wilt laten doen ga dan naar www.wpbrothers.nl om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *