Een auto huren is soms gewoon dé oplossing!

Heb je geen eigen auto meer en heb je toch een keer een auto nodig? Hebben jij en je partner samen één auto, maar moeten jullie allebei een andere kant op? Dan kan je gelukkig een auto huren, bijvoorbeeld via Greenwheels. Greenwheels maakt het auto huren wel heel gemakkelijk. Je downloadt de app en je hebt direct toegang tot deelauto Amsterdam, maar ook in de rest van Nederland staan auto's voor je klaar. Met meer dan 2.150 auto's is er altijd wel een Greenwheelsauto bij jou in de buurt. Je kunt deze auto huren voor je werk maar ook privé. Om een zakelijke afspraak na te kunnen komen, maar ook om lekker een dagje op stap te gaan met je moeder of schoonmoeder.

Een auto huren zonder gedoe doe je bij Greenwheels

Bij een auto huren bij Greenwheels weet je altijd precies waar je aan toe bent: je betaalt voor de tijd dat je de auto huurt en voor de kilometers die je maakt. Je hoeft je niet apart te verzekeren, je hoeft geen parkeervergunning aan te vragen en je wegenbelasting is gewoon geregeld. Het enige dat je, incidenteel, zult moeten doen is tanken, maar zelfs dat is bij de prijs inbegrepen.

Hoe zit dat dan met tanken?

Je reserveert de auto met de Greenwheels app. Met deze app kun je ook de auto openen op jouw gereserveerde tijd. In de auto, in het dashboardkastje vind je de boardcomputer. In die boardcomputer vind je de autosleutel. Deze heb je nodig om te kunnen gaan rijden. Ook vind je de tankpas in deze boardcomputer. Met deze tankpas, in combinatie met de app kan je tanken bij ieder tankstation. Deze kosten zijn dus al inbegrepen bij het auto huren. Je hoeft pas te tanken wanneer de meter een kwart vol of minder aangeeft. Dat is wel zo fijn voor je mede autodelers.

Zijn er alleen personenwagens te huur?

Greenwheels heeft ook bestelbusjes en bedrijfsbusjes te huur. Dat is wel zo fijn als je, bijvoorbeeld, gaat verhuizen. Je kunt dan het best de auto voor 24 uur reserveren. Je hoeft dan niet continu op de klok te kijken om te zien of je nog binnen de tijd bent. Wil je een weekendje weg? Dan kun je de auto voor het hele weekend huren tegen een zeer scherpe prijs. Zo wordt je weekendje weg nog leuker! Wil je graag elektrisch rijden? Ook dat kun je, via de Greenwheels-app, gewoon regelen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *